Despre noi

De la infintarea firmei nostre in anul 2003 oferim clientilor nostri solutii de acoperire de o calitate foarte buna si durabile in timp. Nu oferim numai produse singulare, ci si sisteme complexe de aplicare pentru toate mediile de coroziune care sa aduca beneficiarilor o satisfactie deplina .

Avem experienta in acoperiri metalice cu solutii lichide industriale (pe baza de rasini alchidice, polivinilice , epoxidice si poliuretanice) si cu vopsele pulbere care se aplica in camp electrostatic (pe baza de rasini epoxidice, epoxi-poliesterice, poliuretanice, siliconice, produse antimicrobiene si antistatice).

Dintotdeauna, ideea principala in dezvoltarea produselor noastre a fost folosirea tuturor descoperirilor si inovatiilor tehnice pentru a aduce consumatorilor doar produse de cea mai buna calitate – tot timpul am creat solutii inovative de acoperire pentru toate domeniile industriale.

Produsele comercializate de noi sunt create dupa prescriptiile standardelor internationale ISO 90001/2008 si ISO 14001/2001, iar in productia lor se respecta toate normele de siguranta din Uniunea Europeana (RohS, REACH, TGIC free).